Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این طرح ها شامل احداث گلخانه تولید بذر هیبرید و طرح گردشگری ساحل بندرگز است که قرار است دهه فجر امسال  اجرایی شوند.

استاندار گلستان گفت : طرح گلخانه تولید بذر هیبریدی با سرمایه گذاری 40 درصدی خارجی به میزان 36 میلیون یورو در سه سال اجرایی خواهد شد.

مناف هاشمی افزود : با اجرای این طرح در زمینه واردات بذر خودکفا خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت : پروژه گردشگری ساحل بندرگز از حدود ۱۰ سال قبل با ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری مستقیم خارجی به دلیل داشتن معارضین حقیقی و حقوقی بلاتکلیف مانده بود که با پیگیریهای معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن مشکل برطرف شد و دهه فجر اجرای آن اجرایی خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود

به گزارش خبرـآلاین ، نتایج مطالعه دانشگاه آکسفورد انگلستان نشان داد که که رژیم‌های غذایی با گوشت بالا در مقایسه با رژیم‌های وگان، چهار برابر گازهای گلخانه‌ای تولید می‌کنند.

ایسنا در خبری نوشت:این تحقیق با استفاده از عادات غذایی بیش از ۵۵ هزار نفر نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی بدون گوشت به‌طور قابل‌توجهی اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهند که می‌تواند در استفاده از زمین، استفاده از آب، خطر آلودگی آب و از دست‌ دادن تنوع‌ زیستی باشد.

بر اساس داده‌های سازمان ملل، کشاورزی یکی از عوامل اصلی تخریب جنگل‌ها و از بین رفتن تنوع زیستی است و سه چهارم زمین‌های عاری از یخ را برای استفاده انسان در اختیار دارد. علاوه بر این، سیستم‌ غذایی ما مسئول ۷۰ درصد مصرف آب شیرین جهان و ۷۸ درصد آلودگی آن است.

نتایج مطالعه قبلی در سال ۲۰۱۵ نشان داد که انتشار مستقیم و غیرمستقیم گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید مواد غذایی تقریبا یک سوم کل انتشار را در آن سال تشکیل می‌دهد. اگرچه در تحقیقات قبلی ثابت شده بود که رژیم‌های غذایی گیاهی گازهای گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کنند و آب کمتری نیاز دارند، این مطالعات ممکن است به‌طور کامل راه‌ها و مکان‌های تولید غذا را در نظر نگرفته باشند.

پروفسور اسکاربورو گفت: نتایج ما که از داده‌های بیش از ۳۸ هزار مزرعه در بیش از ۱۰۰ کشور استفاده می‌کند، نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی پر گوشت بیشترین تاثیر را بر بسیاری از شاخص‌های مهم زیست‌محیطی، از جمله تغییرات آب‌وهوا و از دست دادن تنوع زیستی دارند.

تأثیر محیطی گیاهخواران از نظر انتشار گازهای گلخانه‌ای و استفاده از زمین، تنها یک چهارم از رژیم‌های غذایی پر گوشت است.

افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می‌کنند، بهبود قابل‌توجه و حداقل ۳۰ درصد کاهش را در این اثرات زیست محیطی نشان می‌دهند.

محققان اظهار کردند که دستیابی به هدف، خالص صفر یک اولویت است و در حالی که انتخاب‌های غذایی می‌تواند بر انتشار گازهای گلخانه‌ای تأثیر بگذارد، دام‌های مدیریت شده مزایای زیست‌محیطی مانند حمایت از تنوع زیستی، حفاظت از روستایی‌ها و ایجاد درآمد برای جوامع روستایی را به همراه دارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904035

دیگر خبرها

  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع