Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان سینما از اعلام نکردن دلایل توقیف فیلم «رستاخیز» گلایه کرد.

 حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، انتشار نسخه غیرقانونی و باکیفیت فیلم «رستاخیز» با دوبله عربی در فضای مجازی، اعتراض احمدرضا درویش را به همراه داشت و به شکایت رسمی بنیاد فارابی منجر شد. ذهن مخاطبان همچنان درگیر علت توقیف این فیلم و حواشی آن است؛ اینکه چرا هنوز مجوزی برای اکران آن صادر نشده است و سوالاتی دیگر که احمدرضا درویش کارگردان سینما در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان به آن پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای اکران فیلم «رستاخیز»

اکران فیلم «رستاخیز» با امضای قرارداد برجام همزمان شد و فضای عمومی کشور تحت تأثیر آن شرایط بود؛ شنیده می‌شد که دولت قصد دارد جشن هسته‌ای برگزار کند. فیلم رستاخیز در آن زمان اکران اما به یک باره توقیف شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دلیل توقیف فیلم احمدرضا درویش 

ماجرای توقیف فیلم به ادبیاتی کشیده شد که نه متناسب حوزه فرهنگ و هنر بود و نه متناسب با اخلاق دینی. متاسفانه کار به جایی رسید که با صحنه‌های بدی روبرو شدیم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران فرهنگی صورت مسئله را پاک کردند. این فیلم حق الناس است؛ ما کارمند شما نیستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی منشأ قاچاق «رستاخیز» قابل شناسایی است

رفتاری که با این فیلم در حوزه فرهنگ شد، وهن اخلاقیات جامعه و کشور ماست. فضا در جریان توقیف این فیلم غبارآلود شد؛ برخی از نمایندگان مجلس و نیروی انتظامی به دولت انتقاد کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نکته جالب ماجرا اینجاست که پس از ابطال پروانه نمایش داخلی فیلم، پروانه نمایش خارجی آن توسط وزارت ارشاد صادر شد! به این معنی که جوانان در داخل کشور نباید فیلمی را از یک فیلمساز هموطن ببینند، اما مخاطب خارجی می‌تواند ببیند و تا الان معنی این تناقض را نفهمیده‌ایم. ما برای پیگیری این موضوع از وزارت ارشاد به دیوان عدالت اداری شکایت کردیم و ارشاد محکوم شد.

مسئولان ما چطور اینقدر ناسپاس شده اند. چهار سال از توقیف می‌گذرد، نه مسئولی و نه رئیس دفترش حال من را نپرسید؛ حتی یک تلفن به من نزدند. دائم ما مراجعه و کارمان را پیگیری کردیم. حداقل گناه ما را بگویند و دادگاه ما را برگزار کنند. خیلی راحت می‌توان فهمید منشأ قاچاق «رستاخیز» کجاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی جفای مسئولان فرهنگی جبران شدنی نیست

اثر ماندگار هنری که از دل برآمده و ریشه و منشأ آن از عمق وجود و اعتقاد افراد و هویت‌مند باشد، محدود به زمان و مکان نیست و قطعاً ماندگار است.

در خصوص خسارت معنوی ما مسئولان را به دادگاه الهی حواله داده ایم؛ جفایی که از سوی مسئولان فرهنگی کشور به ما و فیلم شد اصلاً جبران‌شدنی نیست. هم در این دنیا و هم آن دنیا عقوبتی دارد که خدا آگاه است.

هیچ نام و نشانی از کسانی که در حوزه فرهنگی مجوز‌های «رستاخیز» را ابطال کردند، وجود ندارد. ما به تغییر نگرش‌ها نسبت به حوزه فرهنگ احتیاج داریم؛ هنرمند این کشور کارمند و ابزار مسئول دولتی نیست.

بی عدالتی در حوزه فرهنگی زیاد است. مسئولان فرهنگی به درستی سرجای خود نیستند و اصلاً در این محله بجا آورده نمی‌شوند! انگشت به چشم هنرمندان نکنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی راهزنی فرهنگی باید پیگیری شود

خسارت در حوزه مادی «رستاخیز» غیرقابل تخمین و جبران است، اما در بحث سرقت نسخه آن باید بگویم در یکی دو کشور همسایه احتمالا با پرداخت پول به شبکه‌های وی او دی فیلم را می‌بینند؛ یعنی فیلم به صورت جعلی به آن‌ها فروخته شده؛ البته امیدوارم اینطور نباشد.

توقع است این راهزنی فرهنگی دنبال شود تا از حقوق معنوی و مادی فیلم حمایت شود؛ حال که فیلم پخش شده این فرصت را به مردم بدهیم تا آن را ببینند، نقد کنند و اگر دوست داشتند لذتش را ببرند.

امیدوارم با هوشیاری مدیریت فرهنگی کشور، وزارت ارشاد، دولت و رئیس جمهور محترم تمهید و تدبیری اندیشیده شود تا مجوز فیلم حداقل در حوزه دی وی دی صادر شود تا هم با مجوز قانونی و هم با رضایت سازندگان و سهامداران آن به ملت ایران تقدیم شود. این بخشی از جراحات را می‌تواند جبران کند وگرنه زخم ناسوری که مدیریت فرهنگی کشور بر جسم و جان فرهنگ این کشور و آدم‌هایی مثل من زده، هیچ وقت پاک نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان سینمایی فیلم رستاخیز امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۱۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد
  • توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود